Firma2020-01-29T13:42:55+01:00

Firmaet

DocFactory tilbyder software som effektivt understøtter virksomheders forretningsudvikling og kritiske succes faktorer. Optimér din ydelse indenfor området for teknisk dokumentation og sagsdokumenter.

Vore produkter kan hjælpe dig og dine kolleger til at arbejde mere effektivt og hurtigere ved at automatisere rutineprocesser.

DocCenter PRO® er uundværlig for teknisk dokumentation, software- og betjeningsvejledninger samt anden dokumentation, der kræver versions kontrol, layout- optimering, korrekturlæsning, oversættelse og forberedelse til udgivelse.

Mere om os

Om os

DocFactory er et innovativt selskab med rødder i industrien. Bagved står erfarne folk fra erhverslivet samt specifikke eksperter indenfor produkt dokumentation af enhver art.

DocCenterPRO®

DocCenter PRO®

DocCenter PRO® (Industri) – er den kosteffektive og procesoptimerende IT løsning fokuseret på fremstilling af manualer, betjeningsvejledninger, datablade, reservedelslister, træningsmateriale  i industri segmentet.

Vores klienter

Vores klienter

Ved sikring af høje standarder for software udvikling samt løbende forbedringer af hvert af vores produkter, således vi altid er et skridt foran konkurrenterne, sikrer vi opfyldelse af behovene hos den fremtidsorienterede industri. DocFactory A/S har opnået at etablere stærke relationer med vores kunder, gennem en signifikant høj oppetid på vore løsninger og support.