IDOC2019-02-26T10:05:36+01:00

idoc

idoc A/S er en ingeniørvirksomhed, specialiseret i dokumentation, tekniske arbejdstegninger, design og udvikling. De har i mange år leveret løsninger til Forsvarsministeriets Materiel- og indkøbsstyrelse (FMI), og produktionsvirksomheder.

Deres ekspertise indenfor ingeniørydelser sikrer jer det bedste resultat. De løser alle former for dokumentationsopgaver, professionelt og effektivt, fra begyndelsen af et projekt til det færdige produkt.

De leverer ingeniørydelser såsom; 3D modellering, ingeniørberegninger, S1000D specifikationer, CE- mærkning, e-learning, produktudvikling og projektledelse.

Deres medarbejdere er fordelt på vores tre kontorer i Aalborg, Ballerup og i Polen. De tilbyder både ingeniørydelser fra deres kontorer eller kan fungere, som en integreret del af jeres projekt teams.

Hos idoc er det vigtigt, at I får en positiv oplevelse, når I er i kontakt med virksomheden. Derfor sætter de en dyd i, at deres samarbejdspartnere mødes med gensidig tillid og respekt af medarbejderne. Deres kommunikation, både internt og eksternt, er uformel og venskabelig og de gør deres bedste for at imødekomme samarbejdspartnerens forventninger. Gennem eksempelvis arbejde for det Danske Forsvar er de vant til at håndtere fortroligt information. Derfor er deres medarbejdere professionelle i håndteringen af enhver form for opgave.

Se mere her: www.idoc.as