Memsource2019-02-11T18:07:23+01:00

MEMSOURCE

Memsource er et verdensførende firma indenfor Translation Memory (TMT) Tools.
De er startet i 2010 og har på begrænset tid opnået en spændende platform, hvorigennem oversættelse kan håndteres. Man genbruger allerede oversat information, holder styr sin terminologi og kan distribuere oversættelser til interne hhv eksterne oversættere koblet op på løsningen.

Memsource produktet er integreret med DocFactory CCMS software, DocCenter PRO® og dermed skabes en optimal oversættelses proces, da man har fuldstændig styr på denne og dermed sikrer en optimal proces samt en høj/ensartet kvalitet af sine sprogvarianter.

Memsource skriver selv:

Memsources mission er at hjælpe globale virksomheder med at oversætte effektivt. Ved at føre branchen i AI-drevet oversættelsesteknologi gør vi lokalisering lettere, hurtigere og mere omkostningseffektiv. Dermed er informationen, som folk ønsker og har brug for, mere udbredt og tilgængelig end nogensinde før. Bag softwaren er vi et team fra 15 forskellige lande, der taler 20 + sprog, der spænder over vores 3 globale kontorer, og er ivrige efter at hjælpe dig med at nå dine internationaliseringsmål.

Se mere her: www.memsource.com