Services2019-02-11T18:04:19+01:00

Services

Generelt tilbyder DocFactory implementering og teknologi fundereret i best practices, samt afprøvede projektstyrings metoder. De forskellige services omkring vores produkter understøtter en succesfuld implementering af løsninger og tilpasninger hos vores kunder.

Det er afgørende at sikre en målrettet introduktion når et nyt IT system lanceres i din organisation. Vi har forskellige typer af træning som vil hjælpe dig og dit firma i at sikre at I får maksimal information om vores produkter og ydelser.

Læs mere

Når IT systemer anvendes dagligt, er behov for at have en hurtig og kompetent supportfunktion essentielt. Derudover er brugermanualer og anden relevant information naturligvis tilgængelig online. DocFactory A/S kan også tilbyde at levere et supportsetup som er skræddersyet til præcis jeres behov.

Læs mere

Andre relevante

Når man starter ud med DocCenter PRO® løsningen i jeres organisation, oplever I måske et behov for at få konverteret eksisterende dokumentation ind i løsningen; typisk gemt i formaterne MS Word, InDesign, FrameMaker.

Læs mere

En af de store fordele ved at bruge standard teknologier og formater som XML, er at man kan styre og sikre en særdeles høj kvalitet af jeres output. I kan vælge at publicere jeres indhold i DocCenter PRO® til de fleste og populære output formater som eks. PDF og HTML.

Læs mere