DocCenter Pro2019-02-08T14:59:53+01:00

DocCenter PRO®

Reducér omkostningerne med op til 50%

Eliminer de ikke-værdiskabende del-processer og bliv LEAN med en fuld elektronisk webbaseret løsning. Vores DocCenter PRO® system simplificerer og optimerer workflowet mellem de forskellige afdelinger og fjerner typiske flaskehals problemer, indenfor området omkring produkt dokumentation:

  • Alt indhold er gemt ét sted og i én original version
  • Indhold kan genbruges, således I kan spare op til 70% jeres ressourcer
  • Proces og teknologi optimeringen sikrer omkring 30% besparelse på oversættelses omkostninger
  • Korrekturlæsning udføres elektronisk med en “on the fly” implementering af rettelserne
  • ”Tryk-på-en-knap” publicering for bl.a. print og Web
  • DTP arbejde reduceres med op til 95% med den automatiske layout funktion

Professionel CCMS system

Du behøver ikke at arbejde i andre programmer end DocCenter PRO® for at sikre en yderst professionel dokumentation. DocCenter PRO® sikrer at alle standarder er korrekte i din dokumentation og sikrer samtidig det samme ensartede slut resultat.

Mere værdi med Cloud

Du behøver ikke at arbejde i andre programmer end DocCenter PRO® for at sikre en yderst professionel dokumentation. DocCenter PRO® sikrer at alle standarder er korrekte i din dokumentation og sikrer samtidig det samme ensartede slut resultat.

Indhold skrives kun én gang og genbruges – og alt er naturligvis iht. DITA

Alt indhold er gemt som “Topics” i et enkelt originalt dokument. Således kan du foretage alle korrektioner på ét sted. Når du ændrer i det oprindelige dokument, vil korrektionerne blive gennemført overalt, hvor dette emne bliver genbrugt. Alle emner bliver skrevet i XML-format og opfylder den internationale DITA standard.

Dokumentation kan tilpasses 100% til produktvarianten

Produktion af teknisk dokumentation kan ofte medføre frustrationer for de ansvarshavende. Brug derfor en intelligent dokumentations software til automatisk at administrere din tekniske dokumentation. Løsningen optimerer fremstillingen af manualer, betjeningsvejledninger, datablade, instruktioner, reservedelskataloger, træningsmateriale mv. – alt sammen i det format, du ønsker, og med det indhold, der præcist svarer til din produkt variant, når den er klar til salg.

Intelligent og komplet software

DocCenter PRO® er et komplet system. Ud over standard plug-in til en WYSIWYG XML-editor, får du et browser-baseret XML miljø til tekstforfatning, content management og single-source baseret publiceringssystem for de fleste af de fælles output-formater som eks. PDF og HTML. Og derudover kan indholdet konfigureres til automatisk at matche de enkelte produktvarianter.

Klar fordeling af rollerne for bedre sikkerhed

Alle projektets deltagere kan få adgang til systemet og arbejde samtidig på det samme projekt. Processer og fordeling af ansvaret er klart, hvilket sparer tid og giver en følelse af sikkerhed. I løsningen defineres deltagerne som en af følgende roller: “administrator”, “bidragsyder”, “tekstforfatter”, “oversætter”, eller “korrekturlæser”, hvilket betyder at du kan tillade adgang til systemet uden at løbe sikkerhedsrisici.

Bedre kvalitet og hurtigere fremstillingstid 

Selv det bedste dokumentations software kan være værdiløst uden konfiguration til at matche virksomhedens behov og ibrugtagning i samarbejde med brugerne af softwaren. Vores erfaring på en af de største industri virksomheder i Danmark (Danfoss) med at løse disse udfordringer af teknisk dokumentation, har givet os et ideelt grundlag for at hjælpe din virksomhed til at være mere effektiv.

Leder du efter en stærk løsning til din dokumentation?

Kontakt os og hør om hvordan DocCenter PRO® kan løse jeres udfordringer.Og glem ikke at bede om et gratis tilbud skræddersyet til jeres behov!

Kontakt os